ce mai e nou in materie de beauty

“Dupa 30 ani, se schimba povestea” … asta am tot auzit de la prietenele mele, asa ca n-am mai stat pe ganduri si am inceput sa fiu foarte atenta la tot ce misca NOU pe piata in materie de beauty.

apivita express beauty

La fix o zi dupa ce am implinit 30 de ani, am ajuns la lansarea noii game Apivita Express Beauty.

apivita express beauty andreea remetan

Intr-un decor super fresh & racoritor, am aflat ca noua gama Express Beauty de la Apivita  vine cu nenumarate propuneri de masti de par si fata & scrub-uri, care contin extracte delicioase din legume si fructe. 

apivita

“Yummmy”, mi-am spus eu! Nu stiu cum sunt alte femei, dar eu mananc scrub pe paine la micul dejun, intotdeauna folosesc o masca de fata dupa o zi grea si… off the record… inca visez sa gasesc “acea” crema perfecta de fata.

scrub apivita Revenind la noua gama Express Beauty, vreau sa mentionez un lucru care m-a atras: produsele Apivita contin pana la 98% ingrediente naturale, nu conțin siliconi, parabeni, propilen glicol și uleiuri minerale. Poate ca suna a chineza pentru unii, dar pielea mea sensibila stie ce NU-si doreste de la un produs iar ochiul meu stie intotdeauna ce sa caute pe o eticheta. Poate ca n-ar strica sa incercati sa aflati ce chimicale contin produsele pe care le folositi… dar despre asta, intr-o alta poveste.

apivita face maskMa bucur sa va spun ca am o artilerie de produse noi de testat si promit sa va tin la curent cu parerea mea despre noua gama de masti si scrub-uri Express Beauty de la Apivita.reme stie apivita

Primul produs ochit pentru testare e… scrub-ul cu samburi de caise. YUM!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s