Unde iesim in bucuresti

“Niciodata sa nu mergi in acelasi loc de doua ori…” e o vorba dupa care ma ghidez de fiecare data cand imi fac planuri de calatorie. Incerc sa nu repet destinatiile si la fel fac atunci cand vine vorba de iesitul in oras. Bucurestiul iti ofera o multitudine de optiuni si variante, trebuie doar sa fii deschis sa le testezi. Desigur ca am si locuri care ma obsedeaza si pe care le frecventez destul de des, dar de cateva ori pe luna, incerc sa testez locurile nou deschise.

Unul care m-a surprins placut este CHAYA TEA HOUSE. O ceainarie frumoasa, deschisa in luna ianuarie pe o straduta simpatica din Bucuresti.

Au o multitudine de variante de ceai din care poti alege, chiar si matcha tea si ceaiuri reci, ca tot e sezonul. Tot pentru iubitorii de matcha, la Chaya Tea House gasesti homemade matcha cookies.E singura chestie cu matcha pe care eu am gustat-o si care mi-a placut, nefiind o fana a acestui tip de ceai.


Ce mi-a placut la nebunie in acest loc e atmosfera. Fiecare camera e decorata cu mare grija si are o poveste a ei.
Exista si o curte incapatoare cu plante si copaci care tin umbra, in cazul in care esti mami si vrei sa mergi cu puiul tau intr-un loc linistit, departe de nebunia creata in alte ceainarii intens frecventate.


CHAYA TEA HOUSE, you have my vote!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s