Ieftin inseamna neaparat…prost?

“De unde e rochia ta? Ce designer te-a imbracat? Ce stilist ai avut?”

Am primit sute de intrebari si mesaje pe instagram despre rochia purtata la petrecerea organizata de Revista VIVA!, asa ca m-am gandit sa raspund tuturor intrebarilor printr-o postare sincera.

Am aflat ca voi lua parte la aceasta minunata petrecere… cu o zi inainte!! Prin urmare, dimineata dinaintea petrecerii a fost singurul moment in care am avut timp sa caut ceva de imbracat. 


De obicei, la evenimentele importante din viata mea aleg sa port un designer roman, insa de data aceasta stocurile cu tinutele disponibile penutru Viva! Party se epuizasera… Era si normal, avand in vedere numarul mare de invitati.

Singura mea optiune a fost de a merge pe propria inspiratie si a fi propriul meu stilist. 

Am avut o ora la dispozitie sa gasesc un magazin si o rochie potrivite. Si cred ca am reusit. 

Le-am spus in gluma prietenelor mele ca port o rochie creata de un designer de fitze, ca nu oricine isi permite o astfel de piesa si ca showroom-ul se afla intr-o locatie excluisivista. 

In realitate, am cumparat rochia de la Miniprix-ul din Otopeni. Rochia avea pretul de 79 lei, dar am primit un discount de 20% pentru ca avea un mic defect. Acum, calculati voi cat m-a costat aceasta aparitie la super petrecerea Viva. 

Exista o vorba care spune ca suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine, insa eu nu cred ca se aplica in aceasta poveste.  Cred ca noi dam valoare lucrurilor, ca atitudinea noastra e cea care ne face sa stralucim si mai cred ca oricand, accesoriile sunt cele care vor scoate o tinuta din anonimat. Atat timp cat ai o pereche de pantofi frumosi, poti iesi imbracata chiar si cu un sac.

Dupa ce v-am dezvaluit toate aceste secrete, sper ca rochia mea nu vi se va parea mai putin frumoasa.

Be true to yourself! 

Ps: pentru ca tot vorbeam despre pantofi, in fotografia de mai jos ma aflu alaturi de frumoasa Cristina Batlan, creatoarea brand-ului de pantofi Musette, un brand care face cinste Romaniei si romanilor in lume. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s