Ce faci in weekend-urile in care nu ai chef sa pleci din Bucuresti

Eu si-al meu Serban suntem non-stop pe drumuri. Imi place sa spun ca al meu copil s-a nascut in masina si a crescut in radio si nu exagerez cand spun treburile astea.

Pe Serb l-am luat cu noi peste tot, de cand a aparut in vietile noastre, asta e motivul pentru care e super sociabil si se adapteaza la orice fel de situatie si in tot felul de locuri.

Nu putem sta o saptamana intr-un loc pentru ca suntem mereu in cautare de experiente noi, diferite. Asta e motivul pentru care vinerea trecuta ne-a prins la mare, iar sambata in Bucuresti. Dupa ce am testat pe repede-nainte soarele Mangaliei, am venit sa vedem care e treaba cu Food Truck Festival. Nu mai fusesem la un eveniment de genul si ne-am spus ca merita sa testam povestea.

33674746_1706565746047464_7947848079443492864_o

Venisem in minte cu ideea de a manca ceva bun si a fugi in alt loc, insa planurile mi-au fost date peste cap. Fiind cu Serban al meu, m-am lipit instantaneu de un panou de catarari. Accesul pe panou era gratuit, iar daca faceai traseul complet, castigai un smoothie de la Mega, ca sa te energizezi. 🙂 How to win double pleasure dintr-un foc, mi-am spus.

Serb s-a catarat non-stop, insa eu am fost mai lenesa si-am ales sa imi incerc norocul la roata, tot la corner-ul Mega Image. De doua ori la rand am castigat “doua guri mari de aer proaspat”, insa a treia incercare a fost cu noroc. Fructe proaspete scria pe premiul meu.

In loc de doua ore am stat 5, insa n-am regretat nicio secunda alegerea facuta. Ba mai mult, ne-am reintors duminica si-am stat toata ziua. Serban si-a vazut de catarari, eu m-am amuzat facand live-uri pe facebook si poze la photo booth-ul amenajat la coltisorul Mega Image si, din cand in cand, ma rasfatam cu cate o cutiuta cu nuca de cocos proaspata sau cu ananas yuuuum!

Dupa doua zile pline petrecute la Food Truck Festival, am fost “dati gata”.

IMG_6065

I-am intrebat pe prietenii de la Mega daca ii vom mai intalni pe undeva in aceasta vara si raspunsul a fost DA! Ne vedem la Gourmet Festival, la Roaba de Cultura, intre 29 iunie – 1 iulie si la Jazz in the Park, la Cluj, intre 21 iunie – 1 iulie.  Clujing in the summer suna bine, nu-i asa?

Ps: Voi unde alegeti sa fugiti in weekend-urile cu soare?

Va pup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s