Care e faza cu produsele profesionale

Toata lumea vorbeste despre produsele profesionale. Unii spun ca-si merita banii, altii zic ca e doar marketing si reclama facuta ca la carte sau, mai rau, bani aruncati pe fereastra pentru un produs care nu e diferit cu mult fata de alte produse dintr-un magazin “normal”.

Am fost norocoasa si am primit in teste noul fond de ten de la Estee Lauder, Double Wear. Nu e un fond de ten ieftin, ba chiar e unul dintre cele mai scumpe produse de acest tip pe care le-am testat, avand un pret de 200 si-un pic de lei.

Eu l-am folosit impreuna cu serumul Advanced Night Repair, pentru ca citisem ca impreuna, aceste doua produse vor rezista pana la 24h pe fata.

Tinand cont ca ma pregateam pentru nunta fratelui meu, am avut cu atat mai multe motive pentru a face totul ca la carte.

8fcd52ce-72c4-4ee0-92da-31b267dea16b

Ceea ce imi place la nebunie la produsele Estee Lauder este versatilitatea lor: blush-urile pot fi folosite si pe post de fard de pleoape, primer-ul pe post de iluminator iar acest serum de noapte, care hidrateaza intens pielea, avand colagen, poate fi uitlizat si ca baza de machiaj, fondul de ten rezistand eroic.

Mi-am facut singura machiajul la nunta fratelui meu si votez cu Estee. 🙂 Am aratat impecabil pana a doua zi, ceea ce va doresc si voua. Fondul de ten are SPF 10, ceea ce e de apreciat tinand cont ca vine vara iar despre serum v-as spune mai multe, dar tocmai mi l-a retinut mama pe o perioada nelimitata . 🙂

Ps: pana cand vom primi pozele “bune” va las cu una din telefonul meu.

Brothers on a wedding day ❤

3b1b9678-5848-4deb-bc2a-5b352f4b0ca0

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s