Cat de fake esti pe net?

Nu cred ca cei de la KFC au incercat sa raspunda la intrebarea asta cand au lansat SOCIAL ME ci, mai degraba, au vrut sa arate ca exista o diferenta intre noi, astia din online si …noi, cei din viata reala si ca, uneori, totul se transforma intr-o lupta.

E greu sa ai pozele perfecte, viata perfecta, sa aduni miile de like-uri la care visezi fiind pur si simplu… tu. 🙂

Social Me este ea. Aceasta frumusete de fata este si personajul principal al filmului.

KFC social me

Roxana uraste sa o strigi pe nume. Ea se prezinta dupa numele din online: SOCIAL ME. Are un iubit pentru simplul fapt ca ii face poze bestiale pentru Insta si nu rateaza niciun moment pentru a-si face poza perfecta pentru a o pune pe net. Prietenii nu conteaza pentru ea, ci doar momentele perfecte pe care le poate construi in jurul lor… doar ca din cauza asta ii pierde usor-usor pe cei din jurul ei… Dar ma opresc aici. Nu dau mai mult din casa. 🙂

andreea remetan

Primul serial online KFC are 4 episoade, primul fiind deja disponibil online. Restul vor fi lansate in fiecare zi de joi pe toate canalele KFC România.

Eu am avut norocul sa le vad pe toate la avanpremiera si sa cunosc toata echipa faina care a lucrat la acest proiect… lucky me, i know.

SME-0397

Se vede incantarea pe fata mea, nu-i asa?

andreea remetan

andreea remetan

SME-0312Va arat cum m-am imbracat la eveniment, fiind aterizata de la o filmare de reclama, dupa 8 ore de stat pe platou. Nu-s eu asa minunata, nu. Aveam make-up-ul facut de pe set si asta e o rochie pe care s-a nimerit sa o car in portbagaj. I-am pus bascheti ca sa nu par prea pretioasa si, gata! Magic happened.

andreea remetan

Sper sa va placa Social Me. Eu m-am regasit in aceasta productie KFC. Nu cred neaparat ca suntem fake pe net ci ca doar incercam sa share-uim cu cei din jurul nostru…cea mai buna varianta a noastra. Pana la urma, nimanui nu-i plac plangaciosii. 🙂

 

Felicitari KFC. Loved Social Me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s