Cel mai bun sfat primit la 30 de ani

Am primit multe sfaturi pana la 30 de ani, dar doar doua dintre ele mi-au schimbat viata in ultimul an.
Primul tine strict de organizare si e un sfat care mi-a imbunatatit traiul simtitor: acela de a pune mereu in acelasi loc lucrurile pe care le folosesc.
Acum nu-mi mai gasesc handsfree-ul pe sub scaunul masinii ci, elegant, in cutiuta lui din torpedou. Nu mai gasesc dischetele demachiante prin toata casa, pentru ca le-am gasit un locsor special in baie. Acest locsor secret se numeste COS DE GUNOI. Bravo, Remetan.
Al doilea lucru maret invatat la 30 de ani, ar fi sa nu ma mai tem sa fiu ceea ce sunt. Cearcane, pete solare, pistrui, you name it! Am invatat sa fac casa buna cu toate si, mai mult decat atat, sa le transform intr-un avantaj.
Parca lucrurile care candva erau considerate defecte, acum ne scot din multime si ne fac sa fim oamenii aia speciali din gasca, pentru simplul fapt ca nu le mai ascundem. Defilam cu ele si nu le mai lasam sa ne strice starea.
Eu cred ca ceea ce ne face unici este felul in care alegem sa traim fiecare zi, iar eu aleg sa fac asta cu zambetul pe buze si cu… putin make-up .
Machiajul ma face sa ma simt increzatoare. Parca ma simt altfel cand folosesc un ruj puternic. De obicei folosesc nuante de rosu turbat sau fuchsia… i simply love them!
La fel de mult imi place sa folosesc si bronzerul. Mi se pare ca putin bronzer reuseste sa imi schimbe ziua.Vorba baietilor din gasca: blush-ul e chestia aia care va face sa pareti fericite cand voi, de fapt, nu sunteti?
Oricum ar suna treaba asta, pe noi , femeile, makeup-ul ne face fericite.
Un ruj cool, un blush perfect, acea mascara care iti face genele fix cum ai visat.

#YOUxMAXFACTOR
#REALLIFEWOMEN
#MYKINDOFBEAUTY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s