De ce e bine sa nu respecti regulile

Pentru ca, uneori, asta te poate face sa simti ca traiesti.

Hai sa luam drept exemplu ziua mea de luni: terminasem treaba la radio, nu ma stresa nimeni si nimic, dar parca nici minunat nu ma simteam…

Trebuia sa fac o plimbare mai lunga pana la unul dintre magazinele cu produse pentru casa, fiind in cautarea unei scari telescopice pentru pod.

Treburile astea de “barbat la casa” ma extenueaza uneori. Ce-i drept, de multe ori ma si provoaca si ma aduc intr-o stare de extaz cand reusesc sa le dau de cap, dar in majoritatea cazurilor ma fac sa freak out. Wink, wink, insert beauty hastag here. Ahaha!

Asa, sa revenim la ziua mea de luni. Buna, dar nesenzationala.Am luat magazinele la rand ca sa compar preturile. De fiecare data fac asta, inainte sa achizitionez ceva pentru casa.

Imaginati-va ce stare aveam, cascand gura la niste scari… Nu intelegeam de ce diferenta de pret poate fi asa de mare intre modele… Preturi cuprinse intre 650 si 1600 de lei. Ce mizerie, imi spun. Prea mult pentru o chestie pe care o folosesti de doua ori pe an. Hai 3.

Plec extenuate de atatea comparatii si ajung la mall. Fara scara, dar cu gandul de a plati niste facturi. Gresit Reme, gresit.

Am intrat in mall asa:

5FE6DA67-35ED-4088-930D-8CCFB9B265E7

Si am iesit asa:

74F75D0E-F3C4-4F50-9119-7FB1D24B311A

Acum, observati voi diferenta.

Pentru cei care n-au inteles: nu am cumparat scara, dar mi-am gasit ceva apropiat ca uz. 🙂 Am pe ce sa ma cocot si in cazul asta, nu?

Concluzia: lasa-te purtat de val, uneori. Mai fa-ti si micile placeri, bucura-te de lucrurile marunte pe care viata ti le ofera, chiar daca maruntul asta inseamna… o pereche de pantofi nu tocmai ieftina. :))

Cheers and lots of love,

 

REME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s