Cand ai facut ultima oara ceva pentru TINE?

E buna intrebarea asta, nu-i asa? Parca-ti da cu reset.

Poate ca pentru femeile “urbane” raspunsul vine mai usor, insa pentru o femeie din mediul rural, care isi traieste viata dupa cu totul alte repere, raspunsul asta ar putea veni mult mai greu.

Am mers in weekend in satul Valea Parului din Buzau, la invitatia AVON.

Acolo, in frunte cu o armata de stilisti, AVON a construit un pop-up salon.

Timp de 12 ore, peste 200 de femei din sat au fost rasfatate de stilisti, coafate si machiate. Mai mult decat atat, doritoarele au putut participa la workshop-uri de beauty, primind informatii pretioase despre ingrijirea personala.

Nu am mers singura acolo, ci impreuna cu o gasca faina de bloggerite si vloggerite pluuus, alaturi de frumoasa Antonia, cu ajutorul careia am set the autocar on fire. 🙂

remetan cojan haha

cosanzenele

Ne-am machiat, am cantat, am ras si am povestit pana la destinatie. Acolo, le-am cunoscut si pe cele 10 ambasadoare ale proiectului #avonpentruvaleaparului.

Fetele din sat s-au inscris pe facebook, iar AVON a selectat 10 ambasadoare. Acestea au primit o zi intreaga de rasfat, sfaturi de la stilisti, tinute complete si chiar o sedinta foto profesionala, care se va continua cu o expozitie digitala. How cool, huh?

avon pentru valea parului

avon valea parului

andreea remetan antonia avon

Conform unor noi studii, aproape 50% dintre femeile din Romania traiesc in mediul rural. Cu aceste cifre in minte a aparut campania #avonpentruvaleaparului.

Eu cred ca intr-o zi de septembrie, intr-un sat din Romania,  am reusit sa schimbam chiar si pret de cateva ore, felul in care femeile se simt. Iar asta e cel mai important lucru din lume.

Ps: Tu cand ai facut ultima oara ceva pentru tine?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s