ME WITH #NOFILTER

Exact. In postarea asta va voi soca privirile cu niste poze #farafiltru.

Le-am facut cu aparatul meu foto (care are o rezolutie bestiala) tocmai pentru a va arata pe bune cum arata fata mea dupa prima sedinta laser, la Derma Expert by Elos.

Derma Expert este fratiorul Elos Skin & Laser Center .

Dupa ce au aflat despre celebra mea pata la mustata, specialistii Derma Expert mi-au facut o invitatie la ei la clinica.

BDDD2379-E5BA-4CCF-9165-4AFDBD617A01

Totul a inceput cu studierea tipului de ten. Am facut niste poze profesionale care au fost analizate de un soft special, menit sa ne dezvaluie informatii despre pielea mea (riduri, roseata, pete solare, vascularizare etc).

Dupa ce am aflat in amanunt toate detaliile legate de structura pielii mele (si am facut cunostinta cu primele riduri SOC) am trecut la procedura propriu-zisa: terapia laser, cu Alexandrite – un laser de ultima generatie care elimina chiar si tatuajele.

Nu a fost nevoie sa aplicam crema anestezica, pentru ca durerea a fost ok de suportat. Am avut niste senzatii usoare de arsura, dar cam atat.

De cazul meu s-a ocupat dr. Lidia Zegrea care mi-a “vandut” niste ponturi interesante: trebuie sa reaplicam crema cu SPF la fiecare doua ore! Eu aveam impresia ca e de ajuns sa o aplic dimineata. Ei bine, nu e. Aplicarea la doua ore e sfanta.

Ce am inteles eu despre pata mea la mustata, pe romaneste?

A aparut in urma epilarii zonei si a iesirii cu tenul iritat la soare. Automat, zona s-a hiperpigmentat iar melanina s-a localizat mai mult in aceasta zona, fata de restul fetei. Practic, in aceasta zona am atins nivelul maxim de melanina pe care corpul meu il poate stoca.

Pentru a reusi sa scap de hiperpigmentarea asta, dna. doctor mi-a recomandat sa vin o data la 6 saptamani pentru cate o sedinta laser. In functie de reactia organismului, vom mari intensitatea luminii pulsate.

Practic, ce face acest tip de laser? 

Sparge pata in mii de bucatele, pentru a putea fi metabolizata de organism.

Cum arati dupa sedinta laser?

Ca o diva cu mustata, desigur! :))

6E45FFD7-8769-4F04-8B94-6C8BBF7D342F

Am simtit niste piscaturi la nivelul buzei superioare cateva ore dupa procedura, iar dna. doctor m-a informat ca vor aparea niste cojite in locurile in care am fost “bombardata” cu laser si ca nu voi avea voie sa le indepartez. Trebuie lasate sa cada singure si protejate cu crema cu SPF intre timp.

Mi-a fost frica de un singur lucru: ca nu voi mai putea participa la evenimentele confirmate, dar surpriza, chestia asta s-a acoperit super ok cu fond de ten.

Asa aratam seara, dupa prima sedinta:

A8C0400C-2C42-44B4-BD2E-0B4BFC964395

Si asa, a doua zi, machiata pentru o filmare 🙂

F48D5603-B5B6-4334-93C3-4D73EF59B7BD

Deci, se poate!

In 5 saptamani, merg din nou la Derma Expert. Fii cu ochii pe instastories ca sa vezi cum decurge povestea petei mele. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s