Ce port in vacanta?

Haine comode, evident. Insa pentru mine, comod nu inseamna banal. Ador taieturile simple, materialele de calitate si, mai nou, am facut o pasiune din a combina piese care au aceeasi culoare.

andreea remetan

Parca e mult mai simplu sa iei cu tine articole vestimentare “din aceeasi categorie” atunci cand calatoresti cu un bagaj mic. Iar eu am facut asta, recent.

Am fugit la Paris in vacanta lui Serban. 3 zile si-un pic, doar cu bagaj de mana. As fi vrut sa fiu si cool, si eleganta, si wow si comoda, dar stiam ca pot sa imi iau doar doua perechi de pantofi cu mine.

Stiti voi, toate problemele vietii pornesc de la pantofi. Avand o pereche de cowboy boots si una de bascheti comozi, a trebuit sa imi iau haine care sa se pupe cu ambele variante de pantofi.

Si-am ajuns la asta:andreea remetan

andreea remetan

Un outfit complet de la STEFANEL.

Pastelul asta mi se parea ultra chic pentru o plimbare pe Rue de Cler si n-am gresit. Piesele din mohair mi-au tinut de cald iar palaria din lana a fost ultra bine venita in zilele ploioase. Unde mai pui ca totul a incaput perfect in bagaj si nu a trebuit sa calc nimic la destinatie.

Urmatoarea destinatie pe lista mea e… Viena! Daca sunteti curiosi ce haine pun in bagaj pentru scurta mea plecare, fiti cu ochii pe instagram-ul meu @andreearemetan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s