Vienna, my love.

In Viena aterizasem in urma cu multi, multi ani, cu ocazia unui concert Bon Jovi. Am fost prea pe fuga atunci ca sa pot sa inteleg ceva din orasul asta. Anul trecut insa, de ziua mea am lasat totul balta si-am fugit, din nou, la Viena. Nu ma atrasese niciodata orasul, dar de data asta eram hotarata sa-l fac sa-mi placa. Pentru mine nu exista destinatie urata, ci doar teme nefacute corespunzator si, eventual, companie proasta. 🙂

9DE4EBC2-3648-4C64-921C-22A935D0AF41

De ziua mea, anul trecut, pot sa spun ca am cunoscut adevarata Viena. Am bifat doua rooftop-uri divine, o zi de intors stomacul pe dos in faimosul parc de distractii – Prater, o noapte de party intr-unul dintre cele mai cool hidden bar-uri – Tur 7, un sushi place grozav si cateva cocktail-uri pre party la faimosul Palmenhaus – o sera care pe timp de zi joaca rol de cafenea, iar seara isi pune straiele de party.

B5289D0E-D4EA-42EC-BFE8-031AF54CBA84

La un an dupa toata aventura, nu-mi mai trecea prin minte ca voi ajunge din nou la Viena. Dar, life’s funny and unexpected, right?

La invitatia Huawei, aveam sa petrec 24 de ore de vis intr-o companie neasteptata: patru femei minunate, pe care le apreciez si urmaresc indeaproape in social media. Motivul? Unul cu totul special.

F712A2E9-5CF5-4D80-BCAA-D5747CC46427

Am intrat pentru prima oara in viata in celebra sala de concerte Brahms din Viena, cu ocazia simfoniei  “Sound of Light”, un proiect realizat cu ajutorul inteligentei artificiale incorporate in Huawei Mate 20 Pro, cel mai nou si mai puternic flagship al Huawei, lansat toamna aceasta.

4AB70A37-D529-49C2-896C-FCBC1804F9C1

003FF83E-E098-4099-8BAF-49318350A2CF

Pe romaneste, cateva minti luminate si-au unit fortele si, ajutate de noua tehnologie incorporata in noul Huawei Mate 20 Pro, au dat voce luminilor aurorei boreale, vanate deasupra Norvegiei.

Viena_Sound_of_Light

Proiectul a fost realizat in colaborare cu experti in fotografie si muzica. Acestia au creat un sistem personalizat bazat pe inteligenta artificiala, compatibil cu Huawei Mate 20 Pro, care sa recunoasca si sa analizeze diferitele caracteristici ale luminilor si sa le converteasca in elemente muzicale.

Viena_Sound_of_Light_

Pentru mine, experienta Huawei la Viena a fost una pe care nu o voi uita prea curand. Muzica e terapie, insa muzica facuta “din lumini” e rai. Mi-am pus viata pe pauza si am uitat de toate grijile pe timpul simfoniei. Am fost hipnotizata de luminile aurorei boreale si in acelasi timp uimita de ceea ce oamenii au reusit sa creeze cu ajutorul tehnologiei.

Felicitari, Huawei! La cat mai multi pasi in directia aceasta.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s