Ce fac cu hainele pe care nu le mai port

Multa vreme m-au fascinat bloggerii care faceau wardrobe sale, adica isi vindeau articolele din garderoba personala. Din nu stiu ce motive insa, eu nu am facut niciodata treaba asta.

La fel de interesanta mi s-a parut varianta de a vinde haine pe diverse site-uri sau aplicatii, dar din nou ceva m-a oprit sa testez si ideea asta, desi suna super interesant.

Donez haine constant si, la fel de des, imi fac prietenele fericite cu hainele pe care nu le mai port. Dar, chiar si-asa, am in continuare saci intregi de haine impecabile care inca asteapta pe cineva care sa le poarte cu drag din nou.

Exista acea categorie de haine care isi gasesc mai greu un stapan, in momentul in care vrei sa le donezi: hainele super elegante.

Motiv pentru care am venit cu o idee: de cate ori am haine pe care le port o singura data in shooting-uri, la diferite evenimente sau prezentari si pe care, din motivul acesta, cu greu le-as mai purta din nou, le voi da intr-un giveaway pe instagram .

Yup, sharing is caring!

Sper ca ideea mea sa faca fericite femeile din comunitatea mea si sa demonstreze din nou ca a refolosi/reutiliza e cool. Cred cu tarie ca e din ce in ce mai important sa adoptam un stil de viata sustenabil si sa incercam sa facem cat mai putina risipa.

Cu drag,

Reme, the sustainability lover.

0b556b9e-189b-4592-90fd-c32e65c1c5e3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s