Ce poti face cu o donatie de 3/ 5 lei?

Ieri, pe mail, imi scrie Alexandra, super fericita. Nu o cunosc, nu ne-am vazut niciodata fata-n fata, dar ne-am amenintat cu treaba asta. 🙂

Ideea e ca nu am stat o clipa pe ganduri daca sa public sau nu mesajul ei. E atata fericire in el, incat am vrut sa-l share-uiesc cu voi.

In email, Alexandra imi spune ca la inceputul acestei luni, Salvati Copiii a dotat Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures cu echipamente in valoare de 105.000 de Euro.

Salvati Copiii Romania_2

Partea extraordinara a acestui gest o reprezinta faptul ca banii au fost stransi din donatiile cititorilor de carte. Da, ati citit bine. In doar 10 luni, clientii Libris au pus mana de la mana si au adunat aceasta suma fabuloasa. Mie una nu-mi vine sa cred ca un om care alege sa doneze intre 3 si 5 lei, poate ajuta societatea sa progreseze intr-un asemenea ritm.

Salvati Copiii Romania_3

Salvati Copiii Romania_1

Orice client Libris are optiunea sa adauge in cosul de cumparaturi o suma la alegere, directionata integral catre Salvati Copiii. Dotarea de la Targu Mures este cea de-a 9-a realizata din donatiile clientilor Libris, iar in cei 4 ani de parteneriat, clientii librariei au donat in total 320.000 de Euro, donatia medie crescand de la 3,14 lei la 4,72 lei.

Din estimarile medicilor, in Romania se efectueaza anual aproximativ 450 de interventii cardiovasculare pediatrice, dintre care 300 sunt realizate la Targu Mures. Incepand cu anul 2005, au fost operati aici peste 3.600 de copii, dintre care peste 500 de nou-nascuti in urgenta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s