#MinipriX Around The world ep3 – BUDAPESTA

Februarie – Italia, Bari

Martie – Spania, Madrid

Aprilie – Ungaria, Budapesta

In cele 3 episoade #MiniprixAroundTheWorld am reusit sa bifez 3 destinatii pe care nu le-am mai vazut niciodata. Toate mi-au umplut sufletul de bucurie si mi-au demonstrat inca o data cat de multe lucruri poti face intr-o viata, daca esti atent la buget. Poti sa te si imbraci frumos si poti sa si calatoresti in acelasi timp. Si vorba partenerilor mei de drum de la Miniprix: Daca tie iti place, e perfect.

De ce am ales ca destinatie tocmai Budapesta? Pentru ca e ici-colo! Din Lugoj, de la mama de acasa, am facut 3 ore cu masina. De ce cu masina? Pentru ca, de data asta, am mers in gasca. Am inchiriat un Airbnb fenomenal, pentru toata familia, si era si cel mai convenabil dpdv buget sa alegem acest tip de transport.

Partea cea mai amuzanta e ca pana la urma nu am scapat nici de avion: in noaptea de Inviere mi-am adus aminte ca am uitat acasa actele pentru iesirea lui Serban din tara, asa ca am fost nevoita sa caut urgent un bilet de avion Timisoara – Bucuresti – Timisoara, ca sa ii aduc hartiile copilului. Cat costa o astfel de distractie de pe o zi pe alta? 50 eur. Eu zic ca e de bun-simt. In fond si la urma urmei, e mai ieftin decat biletul de tren, si mai comod, si mai rapid, calatoria Durand 45 min in loc de 8 ore…sau 12, cum ai norocul.

La capitolul outfit-uri, de data asta am ales doar rochii. E sezonul nuntilor, al petrecerilor si al evenimentelor memorabile, prin urmare m-am gandit ca va voi inspira cu alegerea asta. In postarea de fatza, voi prezenta doar doua dintre cele 3 rochii purtate la Budapesta, pentru ca am promis ca in seara asta voi alege si castigatoarele giveaway-ului facut pe Instagram-ul meu. Urmaritoarele mele au fost provocate sa ghiceasca pretul rochiilor de la Miniprix, pentru a intra in cursa castigarii lor. Asadar, dragile mele, prima rochie a avut fabulosul pret de 128 de lei. E un high end brand si am fost absolut surprinsa sa o gasesc in magazinul Miniprix din Otopeni. Nu inteleg cum de nu mi-a sparlit-o altcineva inainte. :))

IMG_20190501_124231.jpg

IMG_20190501_130245.jpg

IMG_20190501_125531.jpg

IMG_20190501_124609.jpg

A doua rochie, un spectacol cu tul si paiete, a fost 168 de lei. Nu m-as fi vazut purtand o astfel de rochie, princess style, dar am calcat peste preconceptii si bine-am facut. Rochia asta e divina. Am facut pozele pe faimosul Chain Bridge iar lumea se oprea sa faca poze cu mine si sa imi spuna ca sunt frumoasa!! Ce feeling deosebit.

Pe instagram, ca de fiecare data, in urma celor doua #GIVEAWAY-uri am avut sute de comentarii, pentru care va multumesc. O multimer de fete care isi doresc una dintre cele doua rochii de la Miniprix si-au dat cu parerea in ceea ce priveste pretul.

Datorita voua, contul de Instagram al Miniprix a atins 10k urmaritori si pentru asta va multumesc. Va las cu mai multe poze cu divinitatea in gri si fug pe instastories sa anunt cele doua castigatoare. ❤

IMG_20190501_185504.jpg

IMG_20190501_184909.jpg

IMG_20190501_181642.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s